Wie zijn wij

 

Bullicamper wil graag mensen de mogelijkheid bieden om een betaalbare camper-ervaring te beleven. Om dit mogelijk te maken verhuurt Bullicamper Volkswagen T3 Westfalia campers.

Ik (Mark Haagsma) heb na een aantal jaren als monteur bij een Volkswagen dealer te hebben gewerkt interesse gekregen voor de Volkswagen T3 bus. Bij het aanschaffen van onze eerste T3 Westfalia camper waren we dan ook meteen enthousiast en dit gevoel is nooit meer weggegaan. Wij zijn dol op kamperen en grote fan van de T3 bus. Omdat onze bussen betrouwbaar en goed onderhouden zijn, vertrouwen wij onze bussen toe aan mensen die graag de ultieme camper-ervaring willen beleven. Het op pad gaan met zo'n bus is echt genieten van vrijheid, je kunt overal parkeren en slapen etc.

Onze bussen zijn voorzien van een goede dieselmotor. Een bijkomend voordeel van de dieselmotor is dat deze gunstig is in het brandstofverbruik. Verder is de camper voorzien van alle nodige gemakken zoals 4 slaapplaatsen, koelkast, gasfornuis, fietsenrek, dakrek en ga zo maar door.

Wij hopen u enthousiast te hebben gemaakt en dat u nog even verder kijkt op onze website. Mocht u meer van ons willen weten dan kunt u altijd contact met ons opnemen.